Tineri din şapte ţări au participat la tabăra Factor – Facilitation Actor, care s-a desfăşurat la Carei în perioada 21-29 iulie 2021, în cadrul Programului Erasmus +.

tabara1
La tabăra având ca temă facilitarea activităţilor educaţionale pentru lucrători cu tineri, organizată de Asociaţia Beyond, au participat 29 de formatori, educatori, profesori sau alte persoane implicate în activități educaționale pentru tineri din România, Bulgaria, Turcia, Ungaria, Spania, Portugalia şi Italia.
“La tabăra noastră de o săptămână, intitulată Factor- Facilitation Actor, au participat traineri care vor putea folosi în munca lor cotidiană cele deprinse aici. De-a lungul sătpămânii, procesul educaţional s-a împletit cu programe interactive, iar seara au luat parte la activităţi menite să întărească spiritul de echipă. A fost o experienţă foarte plăcută săptămâna petrecută la Carei, nu numai prin prisma celor învăţate. Coordonatoarea proiectului și una dintre cofondatorii asociației Beyond, Delia Cristina Roşca, este originară din Carei şi, împreună cu alți lucrători de tineret din localitate, au considerat că aceasta activitate poate avea un impact pozitiv în comunitate. Atmosfera a fost magică, participanţii find impresionaţi de parc, castel şi ospitalitatea localnicilor. Activităţile organizate la umbra copacilor bătrâni s-au bucurat de un succes deplin. În numele tuturor participanţilor taberei, pot să spun că am petrecut câteva zile extrem de frumoase la Carei. Ne dorim ca acest proiect sa fie primul dintr-o serie de proiecte menite să susțină incluziunea și educația continuă”, a declarat reprezentanta Asociaţiei Beyond, Anamaria Pasat.
Experienţele din cadrul taberei desfăşurate timp de o săptămână la Carei sunt descrise pe blogul Asociaţiei Beyond: http://associationbeyond.eu/index.php/erasmus-mobilities/.