În perioada aprilie 2021–ianuarie 2022, UAT MUNICIPIUL CAREI elaborează Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană 2021-2027 (SIDU) a municipiului Carei, în cadrul proiectului ”Planificare strategică și accesibilizare a serviciilor oferite de administrația locală a municipiului Carei”, cod SIPOCA/MySMIS 845/135769. Pentru a include părerile locuitorilor din Carei în aceste documente strategice, efectuăm un sondaj de opinie care conține întrebări despre infrastructură, servicii, probleme, idei de dezvoltare, informează Primăria Carei.

carei1
Cum puteți contribui la dezvoltarea urbană a Careiului în perioada 2021-2027?
Urmați link-urile indicate mai jos pentru a completa chestionarul, care colectează opinii despre infrastructură, servicii, probleme, idei de dezvoltare. Completarea chestionarului este anonimă și nu durează mai mult de 20 de minute, însă contează foarte mult pentru planificarea pașilor de dezvoltare a Careiului pentru următorii 7 ani.
· Chestionarul poate fi completat online, în perioada 02 – 06 august a.c.
· Chestionarul poate fi completat în limba română sau în limba maghiară, după preferința dumneavoastră.
ATENȚIE! Răspunsurile dumneavoastră pot fi luate în considerare numai în măsura în care ați parcurs chestionarul până la capăt!
Vreau să completez în LIMBA ROMÂNĂ: https://forms.gle/C9kibeZMsRjn8Ciw9
Vreau să completez în LIMBA MAGHIARĂ: https://forms.gle/uAkZ9SJHcubYVkbVA
În cazul în care preferați completarea chestionarului față în față operatorii noștri de teren vă stau la dispoziție azi, 2 august, în intervalul orar 10.00-13.00 și 14.00-17.00, în Piața Avram Iancu. În zilele următoare ei vor ajunge și în alte zone ale orașului.

sondaj