În vârstă de 14 ani, Mezei Manuel Otto de la CSM Victoria Carei, va merge duminică în probe la Academia FK Csikszereda din Miercurea Ciuc. Staff-ul tehnic al echipei careiene, prin antrenorul Marius Botan, îi urează mult succes în acest prim pas spre marea performanță.

mezei manuel2

”Mezei Manuel Otto, născut în 9 iunie 2007… Ca și jucător, a început activitatea în satul sau natal Sanislău. De mai bine de doi ani ajuns în curtea echipei noastre, CSM Victoria Carei. Un băiat cu reale calități fotbalistice. Serios și dornic de performanță, mereu promt și apt pentru antrenamente. Acum se pare că munca lui va fi răsplătită pentru că are șansa de a participa la antrenamentele echipei din cadrul Academiei FK Csikszereda la categoria lui de vârstă. Noi, staff-ul tehnic al Victoriei Carei, îi urăm mult succes și sperăm că, prin acest prim pas, va putea face față spre marea performanță și, astfel, să se alăture multor altor fotbaliști, care din Carei au ajuns în fotbalul mare. Totodată, sperăm că astfel va putea să își motiveze colegii din propria generație, respectiv din generațiile următoare. Mult succes Manu!”, a declarat antrenorul Marius Botan, în numele staff-ului tehnic al Victoriei Carei.

mezei manuel1
De Mezei Manuel Otto s-au ocupat antrenorii Tabi Zsolt, Marius Botan, Csenteri Jozsef și Gindele Gergely (foto mai jos).

mezei manuel3