Numeroşi careieni au participat la evenimentul caritabil care s-a desfăşurat duminică la Buffalo Bill Pub. Din donaţiile participanţilor s-a strâns suma de 12.700 lei, care va fi direcționată pentru a o ajuta pe micuţa Dora, care s-a născut cu malformaţie congenitală a cutiei craniene şi are nevoie de o nouă intervenţie chirurgicală în SUA.

dora mic
Participanţii au degustat mâncărurile delicioase şi au donat diverse sume de bani. Aceștia au putut degusta gobraci gulyas, mămăligă cu brânză și jumări, respectiv iahnie de fasole cu carne.
Fetița are doar 2 ani, este din Carei și s-a născut cu o MALFORMAȚIE CONGENITALĂ – CRANIOSTENOZĂ. A trecut deja peste două operații, la 4 și 9 luni, iar acum, pentru evitarea presiunii craniene, are nevoie de o nouă intervenție chirurgicală care constă în reconstrucția bolții craniene și care poate fi realizată de către specialiști din SUA, costul acesteia fiind 51.400 $.
Cei care doresc să o ajute pe micuța Dora pot dona bani în contul IBAN: RO70BRDE130SV18412111300, deschis la BRD pe numele Sarca Raluca Lavinia.
Bograciul caritabil a fost organizat de Asociația Inimi deschise spre mânuțe întinse și Secția 7 Poliție Rurală Carei- IPJ Satu Mare.