Primarul Eugen Kovacs l-a numit pe dr. Dragoș Ciprian, medicul șef al Secției chirurgie, în funcția de manager interimar al Spitalului Municipal Carei, informează Primăria Carei.

dragos ciprian
”După demisia doamnei dr. Raț Elisabeta, funcția de manager al Spitalului Municipal Carei a devenit vacantă. În urma consultărilor cu colectivul medical și administrativ, am decis ca, începând de luni, 19 iulie 2021, să îl numesc interimar în funcția de manager pe domnul dr. Dragoș Ciprian, medicul șef al Secției Chirurgie din cadrul Spitalului Carei”, a declarat primarul Eugen Kovacs.
Consiliului de administratie al Spitalului municipal Carei a admis cererea managerului spitalului, d-na dr. Raț Elisabeta, înregistrată sub nr.12683 din 06.07.2021, privind rezilierea unilaterală a contractului de management începând cu data de 09.07.2021. Aceasta modificare a intervenit în urma cererii de pensionare a managerului. Contractul de management expiră la 01.08.2021. D-na dr. Raț Elisabeta a ocupat funcția de manager al Spitalului Municipal Carei din anul 2014.
Prin Dispoziția primarului nr. 411 din 16.07.2021 se numește manager interimar, dr. Dragoș Ciprian, pentru o perioadă de 3 luni și preia sarcinile de management al Spitalului, începând cu data de 19.07.2021. Conform legii, Consiliul de administrație al spitalului inițiază organizarea concursului pentru ocuparea postului de manager, iar primarul are dreptul legal de a numi prin dispoziție un manager interimar pentru o perioadă de cel mult 6 luni.