Azi, la Liceul Tehnologic ”Iuliu Maniu” Carei a avut loc Festivitatea de premiere a claselor IX-XI liceu zi și școală profesională, respectiv clasa XI-XII liceu seral.

absolvire038
„Dragi absolvenți ai clasei XI D școala profesională, azi pentru voi procesul instructiv-educativ se încheie aici, sperăm că, noi dascalii, am reușit să vă însușim și să vă învățăm noțiunile elementare, de bază și aprofundate în meseria de Bucătar respectiv Ospătar (chelner) vânzator în unitățile de alimentație. Aceste meserii sunt elegante, curate, bine plătite și căutate la nivel de Municipiu și împrejurimi. Vă dorim succes în găsirea unui loc de munca.
Dragi părinți ai absolvenților clasei XI D, copiii dumneavoastră au nevoie acum de un spijin, de o încurajare în găsirea unui loc de muncă. Sperăm să-i îndrumați corespunzător în funcţie de particularităţile individuale ale fiecaruia, de randamentul și preocuparea conştientă pentru propria lor desăvârşire, copiii sunt în acelaşi timp subiectul şi obiectul acţiunii educative. Ei au devenit conştienți de cerinţele vieţii sociale şi de necesitatea autodezvoltării, și sperăm că se vor ocupa sistematic şi permanent de auto-perfecţionarea lor, în vederea integrării active în societate.
Dragi elevi ai claselor IX-XI liceu zi si școală profesională, respectiv clasa XI-XII liceu seral, anul școlar a ajuns la final. A fost un an școlar greu, lung, dar voi ați dat dovadă de conștiintă, dorință de a învața, putere de a trece peste toate obstacolele Pandemiei. Vă dorim, atat eu cât și colectivul de profesori, vacanță plăcută, relaxantă, plină de energie pozitivă și sa ne vedem în septembrie cu bine și sănătoși!!!”, se arată în mesajul către absolvenții clasei XI școala profesională, diriginte prof. Zota Lavinia, specializarea Bucătar, respectiv Ospatar (chelner) vânzător în unitățile de alimentație secția română – director ing. Nuna Mihaela.