Ieri, 12 iulie, în jurul orei 18.20, polițiștii Biroului Rutier Carei au depistat pe raza municipiului Carei un bărbat, de 59 de ani, din localitatea Vezendiu, care se afla la volanul unui autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

etilotes1

Astfel, în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus de polițiști la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană sub influența băuturilor alcoolice.
Iar în această noapte, în jurul orei 00.20, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei au depistat un bărbat, de 61 de ani, din municipiul Baia Mare care se afla al volanul unui autoturism având dreptul de a conduce suspendat.
Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit în cauză sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având dreptul de a conduce suspendat.