Sâmbătă, 10 iulie 2021, începând cu ora 18.00, în zona de agrement din comuna Petreşti va avea loc un bal în aer liber. Atmosfera muzicală va fi întreţinută de formaţia Primăriei Petreşti, Mezőpetri Band, în cadrul căreia evoluează şi primarul Marchiş Otto, la chitară bass.

bal petresti1

Începând cu ora 18.00, invitaţii vor putea degusta contra cost, strudli, gulaş şi diverse sortimente de băuturi. De la ora 21.00, va evolua grupa de dansuri populare a copiilor din comună, iar de la ora 23.00 grupa de dansuri populare din Petreşti.  Intrarea este gratuită. Manifestarea se va desfăşura cu respectarea prevederilor în vigoare împotriva răspândirii COVID-19.
În timpul balului, atmosfera muzicală va fi întreţinută de formaţia Primăriei Petreşti, Mezőpetri Band, în cadrul căreia evoluează şi primarul Marchiş Otto, la chitară bass. „Înafară de chitaristul solo, toți membrii sunt din Petrești. Mezőpetri Band este singura formaţie a unei primării din judeţul nostru, dacă nu chiar din întreaga ţară”, a declarat primarul Marchiş Otto.