Un videoclip cu ștrandul Joy din Carei a devenit viral pe Călător în bascheți, cel mai popular blog de travel din România. Videoclipul respectiv a înregistrat peste 100.000 de vizualizări în mai puțin de trei zile.

carei (1)

Ștrandul Joy s-a alăturat campaniei de gratuităţi #ZilelaCarei, pentru turiștii care vizitează Careiul în acest sezon estival. Campania este derulată de Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural, (F.C.P.T.C.), cu suportul Primăriei Carei şi în parteneriat unităţi din industria ospitalităţii.

Ștrandul Joy oferă o reducere de 20% pentru turiștii care vizitează Careiul și se cazează pentru cel puțin o noapte la unitățile hoteliere partenere în cadrul campaniei #ZilelaCarei.
Prin intermediul acestei campanii inedite, turiştii se vor putea bucura de următoarele beneficii:
1. Hoteluri partenere:
– L’Art Hotel
– Camping Ștrand Termal
– Motel Vraja Viilor
2. Reduceri atractive la cafenelele și restaurantele, care au răspuns propunerii de colaborare făcute de VisitCarei.
– L’Art Bistro: 10% reducere
– Restaurant Nostalgia: 10% reducere
– Bizzare Foods: 10% reducere
– Times Coffee: 10% reducere
3. Acces gratuit la Castelul Karolyi și 20 la sută reducere la ștrandul termal.
4. Reduceri la magazine și librării
– Magazinul de Suveniruri din Castelul Károlyi: 20% reducere
– Librăria Karul Libris: 20% reducere.
5. Reducere la echitație
– Ședințe de echitație la manejul din parc (Asociația Equus, exclusiv prin rezervarea prealabilă, în limita disponibilității).
Cum funcționează programul #ZileLaCarei?
1. Unităţile de cazare vor informa și vor înregistra turiştii care doresc să se bucure de aceste gratuităţi și le vor înmâna cardul de reduceri care poate fi folosit o singură dată/sejur/locație.
2. Pentru a beneficia de acces gratuit la Castelul Karolyi sau de 20 la sută reducere la ștrandul termal ori la celelalte unități participante la program, turistul va prezenta cardul primit la recepție. Personalul va verifica cardul prezentat de turist la intrare. Cardul poate fi folosit o singură dată şi nu poate fi transferat.
Condiţii obligatorii pentru obţinerea gratuităţilor:
1. Şedere de minim o noapte la hotelurile partenere ale VisitCarei, care au semnat protocolul de colaborare cu F.C.P.T.C..
Perioada campaniei: 16.06.2021 – 15.09.2021.
Până la acest moment, 4 restaurante din Carei, o librărie, un magazin de suveniruri şi-au manifestat interesul pentru a lua parte la această campanie, respectiv 4 restaurante/cafenele și o asociație. Prin urmare, îi invităm şi pe reprezentanţii celorlalte unităţi care doresc să se înscrie în proiect, să ne contacteze pe adresa de email: primariacar@yahoo.com.
Campania a fost lansată odată cu deschiderea Ștrandului Termal din Carei. Campania ”ZileLaCarei” face parte dintr-o serie de inițiative a autorităților locale, cu scopul promovării turistice a orașului, care se vor desfășura în perioada următoare.