Vineri, 2 iulie 2021, de la ora 18.00, la Castelul Károlyi din municipiul Carei a avut loc prezentarea de modă intitulată „Fashion at Six”, Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

11m

Evenimentul a fost susținut de brandul D’OR, în colaborare cu Diva’s Modeling Agency și Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.
„Fashion at Six” a adus în actualitate celebrele prezentări de după-amiază din saloanele faimoaselor case de modă. Au fost prezentate clientelor propunerile de sezon, semnate de designerii Cosmin Mureșan și Sebastian David.
Au fost peste 80 de ținute, împărțite în patru colecții. A fost prezentată tematica colecției de cocktail „Age of Luxury” pe care o propun designerii în acest sezon, inspirată de celebra figură a Mariei Antoinette. Pe lângă această colecție au fost prezentate „Lost in Istanbul” – colecție couture „Frida K.” – colecție dedicată taliilor mici și „Tropiques”, propunerea pentru vara aceasta.
Prezentarea ținutelor a fost completată de momente artistice susținute chiar de unele dintre manechine, cea mai tânără dintre acestea, de 11 ani, a prezentat un moment de dans clasic și au fost și momente muzicale susținute de o solistă manechin.
Evenimentul a fost prezentat de Aurica Flonta.
La finalul prezentării de modă, cei doi designeri, Cosmin Mureșan și Sebastian David au ținut să mulțumească tuturor celor implicați, dar mai ales tinerelor modele, care s-au implicat cu foarte multă dăruire în acest proiect.