Concertul de miercuri, 30 iunie, de la Sala Teatrului, susținut de Sárik Peter Trio și Falusi Marian, a fost primul eveniment de acest gen, organizat după o pauză de mai bine un an.

sarik
Spectacolul a fost unul de înaltă ținută artistică, repertoriul a fost unul extrem de bine ales, cuprinzând piese cunoscute, prelucrate în ritmuri și acorduri de jazz.
Demonstrațiile de virtuozitate ale pianistului Sárik Peter, improvizațiile la contrabas ale lui Fonay Tibor și alternările de ritm ale toboșarului Gálfi Attila, toate sincronizate cu vocea și prezența de spirit a binecunoscutei Falusi Marian, au fost extrem de bine primite și apreciate de publicul careian.
Spectatorii, care cunoșteau perfect textul și linia melodică a fiecărei piese, erau vrăjiți de modul în care poate să sune melodia lor prefrată într-un amalgam de ritmuri și acorduri (uneori disonante) și care, indiferent de complexitatea lor, păreau extrem de melodice și accesibile.
Pe lângă actul muzical în sine, artiștii au reușit să transmită publicului și emoții puternice, melancolie, nostalgie, tristețe, bucurie, toată sala vibrând cu ceea ce se întâmpla pe scenă.
Artiștii au fost rechemați de public de mai multe ori, iar cele cinci bisuri au dovedit că seara de ieri a fost una cu totul deosebită.