Vineri, 2 iulie 2021, de la ora 18.00, la Castelul Károlyi din municipiul Carei va avea loc prezentarea de modă intitulată „Fashion at Six”, informează Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

afis-2-iulie-press
Evenimentul este susținut de brandul D’OR, în colaborare cu Diva’s Modeling Agency și Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”. „Fashion at Six” este un eveniment de modă care se întâmplă regulat la D’OR, încercându-se readucerea în actualitate a celebrelor prezentări de după-amiază din saloanele faimoaselor case de modă. Evenimentul are de regulă loc în salonul de primire D’OR din Satu Mare, unde sunt prezentate clientelor propunerile de sezon, semnate de designerii Cosmin Mureșan și Sebastian David.
De această dată, versiunea de Castel respectă tematica colecției de cocktail „Age of Luxury” pe care o propun designerii în acest sezon, inspirată de celebra figură a Mariei Antoinette. Pe lângă această colecție vor fi prezentate „Lost in Istanbul” – colecție couture „Frida K.” – colecție dedicată taliilor mici și „Tropiques”, propunerea pentru vara aceasta.
Evenimentul va fi prezentat de Aurica Flonta.
Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.
Participanții la eveniment sunt rugați să respecte normele de prevenire a infectării cu noul Coronavirus. Purtarea măștii de protecție și respectarea distanțării fizice sunt obligatorii!