În urma alegerilor interne din această lună, noul președinte al filialei USR PLUS Carei a fost desemnat, în urma voturilor membrilor, Mihaela Magdalena Humă, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a filialei.

usr1

Noul Birou Municipal este format dintr-o echipă compusă din oameni onești, entuziaști, tineri și responsabili: Adrian Pașca – vicepreședinte, Pap Denisa Maria – vicepreședinte, Sabau Beata Erika-vicepreședinte, Dersedan Maria, Glib Ana, Pap Dacian Marius.
Toată echipa reunește mulți oameni tineri și foarte tineri, dispuși și capabili să pună umărul la schimbările pe care ni le dorim cu toții în comunitate.
În această nouă formulă aleasă pentru o perioadă de 4 ani, alături de noua conducere județeană, misiunea USR PLUS Carei, va fi aceea de a asigura, în timp, un impact real asupra cetățenilor orașului și de a reprezenta o alternativă sănătoasă și profesionistă, în vederea alegerilor din 2024. Până atunci, cu siguranță, ne așteaptă un drum lung pe care va trebui să-l parcurgem punând de fiecare dată interesele comunității pe primul plan.
Sursa: USR PLUS Carei