”Popasul Codrenilor” este pensiunea de vis amplasată într-un cadru rural de basm cu lac și pădure, un loc ideal, indiferent că ești turist sau om de afaceri, un spațiu retras în care afacerile se îmbină armonios cu plăcerea, totul într-o atmosferă prietenoasă și liniștită.

popasul codrenilor
Amplasată în inima Codrului, în apropierea satului Homorodul de Sus, pe malul lacului Oteloaia, la pensiunea ”Popasul Codrenilor” găsești liniștea de care ai nevoie.
Pensiunea dispune de șase dormitoare luminoase și moderne ce au ferestre cu vedere la pădure sau lac, sală de mese, două terase exterioare generoase cu vedere spre lac și piscină, ciubăr cu apă sărată terapeutică adusă din Ocna Șugatag, saună, masă de billiard, tenis de masă, darts si alte jocuri de societate, grădina din curtea pensiunii, întețită de flori și palmieri, dar și băncuțe pe care te poți așeza pentru a te relaxa și încărca de energie.
Pe lac te poți plimba cu hidrobicicletele sau barca cu motor sau vâsle, sau poți să te relaxezi pe un șezlong sau baldachin ce împrejmuiesc piscina impunătoare din mijlocul resortului.
Interiorul pensiunii, de la camere la bucătărie, este amenajat în stil rustic, dar cu toate utilitățile locuinței moderne, fiind decorat cu obiecte confecționate de meșteri populari sătmăreni: de la așternuturi și fețe de masă țesute cu motive specifice și împodobite cu dantelă pe margini, la covorașe, obiecte din ceramică și păpuși îmbrăcate în straie codrenești. De altfel, în incinta pensiunii a fost amenajat un mini magazin de suveniruri de care se pot bucura toți vizitatorii.
Dacă vrei să petreci și tu un sejur de neuitat, în acest loc frumos, poți afla mai multe accesând site-ul http://www.popasulcodrenilor.ro/, sau pagina de facebook: https://www.facebook.com/popasulcodrenilor.
Atenție! Accesul persoanelor în complex se face doar pe bază de rezervare, la nr. de telefon: 0756.054.030.

Tarife practicate: