Într-un cadru festiv, joi, începând cu ora 10:00, la festivitatea de premiere a promoției 2021 a Liceului Tehnologic „Simion Bărnuțiu” Carei, pe platoul din curtea școlii, a participat un număr de 85 de absolvenți, foști elevi, părinți, bunici și prieteni au venit să ia parte la acest moment unic din viața fiecărui absolvent.

3
Cele patru clase de absolvenți s-au reunit pentru ultima oară în această formulă, însoțiți de diriginții lor, iar cei mai buni dintre ei au primit diplome și premii simbolice. Eleva Uylaki Noemi, șefa de promoție a acestei generații, a ținut un discurs în care le-a mulțumit profesorilor pentru răbdarea și implicarea lor, părinților pentru susținere și i-a îndrumat pe colegii absolvenți să pășească cu curaj înainte în viața de adult. Cu lacrimi în ochi, dar cu zâmbetul pe buze, liceenii au stâns mâinile profesorilor în semn de recunoștință.
Clasa de liceu zi XII A, cu specializarea Tehnician transporturi, îndrumați de diriginte prof. Gindele Tiberiu a avut un număr de 18 absolvenți, clasa de seral XIII A, cu specializarea Tehnician în agricultură ecologică ghidați de prof. Ciocotișan Radu a avut un număr de 23 absolvenți iar în clasele XIII B și XIII C seral, cu specializarea Tehnician mecanic pentru întreținere și reparații coordonați de diriginții ing. Takacs Petru și prof. Chiș Lorena, au absolvit 25 respectiv 19 elevi.
„Ne aflăm într-o zi importantă pentru absolvenții Liceului Tehnologic „Simion Bărnuțiu”. Pe această cale le transmit multă sănătate, fericire, succes la examene și în tot ceea ce își propun. Școala s-a terminat, însă învățarea nu a luat sfârșit, aceasta ține doar până în ultima zi a vieții” le-a spus ing. Gindele Emeric, directorul liceului.