Un nou bograci caritabil la Buffalo Bill Pub din Carei

Un nou bograci caritabil va fi organizat sâmbătă, 5 iunie 2021, la Buffalo Bill Pub din Carei. Acțiunea va începe de la ora 18.00. Donațiile care se vor strânge vor oferite din nou pentru o cauză nobilă, anunță organizatorii.

bograci

”Dragi prieteni, a venit iar timpul pentru un bograci. Haideți să ne întâlnim, mâncăm, bem, iar donațiile le vom oferi din nou pentru o cauză nobilă”, se arată în invitația organizatorilor.
La Buffalo Bill Pub din Carei au mai avut loc astfel de acțiuni caritabile. Un concurs de gătit bograci şi o degustare în scop caritabil a avut loc în august 2019. Acţiunea s-a bucurat de succes în rândul careienilor, care au donat 7.102 lei şi 100 de euro. Banii au fost direcţionaţi pentru plata tratamentului a doi copilaşi bolnavi, Benett şi Tamas, care suferă de paralizie, respectiv de leucemie acută limfoidă.
Tot un bograci caritabil a fost organizat în luna octombrie a anului trecut. Din donaţiile participanţilor s-a strâns suma de 3.270 lei care vor fi direcționată pentru a-l ajuta pe careianul Robert Veres, numit şi Bobby, să-și cumpere un cărucior electric special.