Ultim sunat de clopoţel la Liceul Iuliu Maniu Carei. Andreea Găman, şefă de promoţie (Galerie foto)

Liceul Tehnologic Iuliu Maniu Carei, care de-a lungul anilor a purtat mai multe denumiri, s-a aflat astăzi la a 72 aniversare de absolvire.

maniu017
„Dragi absolvenți , viețile noastre s-au unit atunci când voi ați decis să deveniți elevi ai liceului nostru ,unde am parcurs împreună procesul instructiv educativ spre o meserie și iată-ne azi la finalul clasei a XII-a. Sperăm că fiecare dintre voi a rămas cu o educatie corespunzătoare, plină de speranță și credem că, în curând, vă vom vedea practicând meseriile alese de voi. Dragi părinți, copiii dumneavoastră acum au nevoie de un sprijin, de o mângâiere, de o încurajare înaintea examenului de bacalaureat, alegerea unei facultăți și, de ce nu, a unui loc de muncă”, a declarat directorul Liceului Tehnologic Iuliu Maniu, ing. Mihaela Nuna.
Clasele terminale ale Liceului Tehnologic Iuliu Maniu Carei:
– clasa XII A, profil Electronică și automatizări, specializarea Tehnician operator tehnică de calcul, diriginte, prof. Lupșa Andrada.
-clasa XII B, profil Turism și alimentație, specializareaTehnician în gastronomie, diriginte, prof. Damșa Ramona.
-clasa XII C, profil Economic, specializarea Tehnician în activități economice, diriginte prof. ing. Coșarcă Marius.
În acest an, șefa de promoție este eleva Găman Andreea din clasa a XII-a B cu media 9,85. „O felicităm și îi urăm mult succes la examenul de bacalaureat! Urăm succes tuturor absolvenților!”, se arată în mesajul colectivului Liceului Tehnologic Iuliu Maniu, reprezentat de directorul ing. Nuna Mihaela.