Vineri, 21 mai 2021, de la ora 17.00, la Teatrul Municipal Carei a avut loc spectacolul „Clinica sinucigașilor” de Gabriela Mihalache, în regia lui Sebastian Moldovan, prezentat de membrii trupei de teatru cu adolescenți, ARTTIS din Satu Mare.

DSC_0525m

Au dat viață personajelor: Teleki Viktoria, Bencze Norbert, Dănuț-Emanuel Sasu, Denisa Filimon, Cosmin Bulzan, Luca Sima, Zsuzsana Krisztina, Denis Ioan, Botezatu Carina.
Spectacolul pus în scenă de ambițiosul Sebastian Moldovan și echipa lui, ne-a reamintit ideea că speranța nu moare niciodată. Am avut bucuria să urmărim o comedie despre realitatea gri care ne acaparează uneori viețile, o expunere sinceră a celor mai intime gânduri… chiar de pe marginea prăpastiei.
Comedia dramatică prezentată de actorii adolescenți sătmăreni a transmis multă emoție spectatorilor din Carei. Tinerii artiști au impresionat publicul, format preponderent din adolescenți, prin convingerea și entuziasmul cu care au intrat în pielea personajelor.
La finalul evenimentului, spectatorii i-au aplaudat minute bune pe tinerii actori dornici de afirmare, pentru efortul depus și energia transmisă.
Pe toată durata spectacolului s-au respectat normele de prevenire a infecției cu noul Coronavirus, respectiv purtarea măștii și păstrarea distanțării fizice.