Un tânăr de 20 ani din Carei și-a îndeplinit visul, informează Dincolodesport.eu. Demzer, acesta fiind numele său de scenă, și-a întâlnit idolul acum ceva vreme, nimeni altul decât celebrul om de muzică și compozitor Marius Moga, miercuri, la emisiunea de la PRO TV, La Măruță.

demzer

Și asta chiar astăzi, pe 19 mai, de ziua lui de naștere, cadou din partea celor care-l iubesc, în special din partea mamei.
De ce spunem asta? Pentru că cea care a făcut posibilă această întâlnire a fost mama tânărului, Andreea Suto, asistentă medicală la Spitalul Carei, care și-a luat inima în dinți și i-a scris la un moment dat pe Facebook celebrului Moga, în luna mai anul trecut, acesta răspunzând la mesaj abia în decembrie, a sunat-o pe doamnă, dar aceasta, de emoții, n-a răspuns în prima fază. Despre Demzer, putem să vă spunem că acesta iubește muzica de mic, iar la un moment dat a înregistrat câteva piese în dulap, fără gadgeturi de ultimă generație, iar mama băiatului a decis să trimită câteva dintre aceste mostre “Micului Mozzart”, pe rețelele de socializare.
Tânărul careian s-a întâlnit, în direct la PRO TV cu Marius Moga și au povestit despre o fructuoasă colaborare, care a început nu demult și care poate continua și ajunge la un nivel la care nimeni nu s-ar fi gândit la început. Marius Moga este foarte mândru de acest tânăr, a pormis să îl susțină în carieră, o carieră pe care o vede sus, sus de tot.
Iar la final Demzer a prezentat live cea mai nouă piesă produsă în studiourile De Moga, “Today we pray.” (n.r. Astăzi ne rugăm).

Sursa: Dincolodesport.eu