La nivelul municipiului Carei, persoanele nedeplasabile care au solicitat vaccinarea la domiciliu au fost imunizate în proproție de peste 90%, informează Primăria Carei.

vaccinare
Personalul centrului amenajat în sala de sport a Liceului Tehnologic Iuliu Maniu s-a deplasat la domiciliile tuturor celor 56 de persoane din această categorie care au depus solicitări la Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Carei. Au fost imunizate cu vaccin Pfizer-BioNTech 52 din cele 56 de persoane înscrise pe listă, întrucât patru nu au fost găsite la domiciliul indicat în cereri.
În cazul în care mai există persoane netransportabile care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19, aparținătorii acestora sunt rugați să se adreseze reprezentanților Direcției de Asistență Socială. Solicitarea trebuie depusă de aparținători la Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Carei, la Centrul Social situat pe strada Progresului nr.28, însoțită de o adeverință de la medicul de familie care să ateste faptul că bolnavul se află în imposibilitate de deplasare. Îngrijitorii acestor persoane se pot programa deodată cu bolnavii pentru vaccinare.