Cu ocazia împlinirii a patru ani de la moartea dlui. Titus Doboș, cunoscut profesor, artist fotograf, scriitor, om de cultură, Direcția de Cultură Carei a depus o coroană de flori la mormântul acestuia.

titus dobos
Născut pe meleaguri năsăudene, a studiat la Facultatea de istorie și filozofie din Cadrul Universității din Cluj Napoca. A fost director al Școlii Speciale din Carei, inspector școlar responsabil cu perfecționarea personalului didactic la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, ulterior inspector școlar cu munca educativă și învățământul special la Inspectoratul Școlar Județean Bistrița Năsăud.
Membru al Asociației Artiștilor Fotografi din România, a făcut performanță la fotoclubul „9 Mai” din Carei și a înființat fotoclubul „Miraj”, în cadrul căruia a realizat trei saloane bienale naționale.
Titus Doboș a fost autorul mai multor volume de proză şi eseuri: „Amalgam”, ,,Nostalgii pozitive”, „Însemnări târzii de lumini şi umbre”, volume apreciate de cititori.
A fost un colaborator de seamă al Direcției de Cultură Carei, un om cu o cultură generală deosebită, energic, sincer, calm, răbdător, optimist și mereu zâmbitor.
În anul 2015 a fost distins cu diploma de excelență din partea Consiliului Local Carei pentru contribuția adusă dezvoltării actului cultural din Carei.
S-a stins din viață la 74 ani, la 17 mai 2017, în urma unei boli cumplite.
Dumnezeu să îl odihnească în pace!