Vineri, 21 mai 2021, de la ora 17.00, la Teatrul Municipal Carei va avea loc spectacolul „Clinica sinucigașilor” de Gabriela Mihalache, în regia lui Sebastian Moldovan, susținut de membrii trupei de teatru cu adolescenți ARTTIS din Satu Mare.

Afis Arttis SM

Distribuția: Teleki Viktoria, Bencze Norbert, Dănuț-Emanuel Sasu, Denisa Filimon, Cosmin Bulzan, Luca Sima, Zsuzsana Krisztina, Denis Ioan, Botezatu Carina.
Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile în sală. Spectacolul se desfășoară, conform scenariului verde, cu o capacitate de 50% din locuri.
Intrarea la eveniment se face numai pe bază de rezervare telefonică prealabilă, la numărul de telefon 0261.865.006, de luni până vineri, între orele 09.00 – 16.00.
Purtarea măștii și păstrarea distanței sunt obligatorii pe toată durata evenimentului!
Detalii despre spectacol:
MOTTO: Nu poți muri decât atunci când ai trăit cu adevărat – așa că trăiește-ți clipa!
În ciuda titlului dur, Clinica Sinucigașilor este un spectacol vesel care stoarce din spectatorii săi speranțe, gânduri pozitive și bună dispoziție. Până la urmă… nu e dracul chiar atât de negru!
Un spectacol care doreşte să-ți reamintească ideea că speranța nu moare niciodată. O comedie despre realitatea gri care ne acaparează uneori viețile, o expunere sinceră a celor mai intime gânduri… chiar de pe marginea prăpastiei.
Ești angoasat, stresat, obosit și tulburat? Bine-ai venit la Clinica Sinucigașilor – locul unde toate neliniștile tale vor lua sfârșit! Într-o lume în care depresia e ”la modă”, trebuie să facem haz de necaz și să privim moartea prin ochii divertismentului. Așa s-a născut această drama-comedy deosebit de amuzantă și extrem de actuală, care accentuează contrastul dintre o normalitate depresivă și frumusețea vieții, care oricum e prea scurtă!
În luna iunie 2017, Trupa de teatru „Iosif Ahmed” a asociației ARTTIS Satu Mare, a prezentat, în urma repetițiilor-workshop, un spectacol care scotea în evidență 4 mari probleme ale vieții cotidiene în care se regăsește orice persoană. Transpirația, munca, timpul, pasiunea a 5 actori și un regizor au dus la realizarea spectacolului marca ARTTIS, Clinica Sinucigașilor a dramaturgului Gabriela Mihalache la C.C. „G.M. Zamfirescu”, în regia lui Vlad Gavriș. Astăzi după 4 ani de la acea premieră, noua trupă de teatru redenumită ARTTIS, are plăcerea și onoarea de a vă prezenta alți 9 mici actori un spectacol vesel, în regia lui Sebastian Moldovan, ce stoarce din spectatorii săi speranţe, gânduri pozitive şi multă bună dispoziţie.
Piesa este o comedie dramatică în care 4 personaje își doresc o moarte ușoară, deoarece fiecare clipă e o durere pentru ei. Frica de durere și lașitatea îi împing pe aceștia într-un loc în care vor fi surprinși de ceea ce va urma sau de faptul ca nu va mai fi nimic ” dincolo”. Clinica Sinucigașilor este deschisă pentru toți cei care sunt măcinați de neliniști interioare – pentru că aici totul se sfârșește Clinica Sinucigaşilor este locul ce îţi garantează că vei scăpa de toate neliniştile, problemele şi angoasele existenţiale prin plecarea spre o lume mai bună.
O clinică de sinucidere asistată. Patru clienți și un doctor care nu mai vine… O asistentă care rostește mecanic condițiile formularului de înscriere. Cine va rezista până la capăt? Cine are motive temeinice să se omoare? Finalul este imprevizibil.