Vineri, 14 mai 2021, ora 18:00, la Teatrul Municipal din Carei va avea loc spectacolul de operetă, musical, romanțe și canzonette al Ansamblului Operettissimo din Cluj Napoca, întitulat Visul meu și fericirea, informează Centrul Cultural.

Carei 2021.cdr
Bilete se pot achiziționa, în avans, de la biroul Centrului Cultural Carei, prețul fiind de 30 lei. Locurile sunt limitate, deoarece în scenariul verde capacitatea sălii se poate ocupa în proporție de 50%.
Pe toată durata spectacolului purtarea măștii de protecție și păstrarea distanței sociale sunt obligatorii!
Operettissimo are un repertoriu vast de operete cât şi melodii provenite din teatrul de revistă şi musical. Operettissimo are în componenţă patru cântăreţi de operă de la Opera Maghiară din Cluj, un violonist şi un pianist. Formația s-a angajat la reprezentarea demnă a genurilor sus menționate prin spectacole live, organizate în nenumărate comunităţi. Datorită celor aproape 300 de spectacole în sute de localităţi din ţară și străinătate, Operetissimo a reuşit să popularizeze opereta spre deliciul publicului.
În această seară publicul va avea posibilitatea de a vedea o premieră unică pe șcenele din țară.
Pe lângă cele mai frumoase compoziții ale unor compozitori de operetă ca Johann Strauss (fiul), Franz Lehár și Emmerich Kálmán (Liliacul, Țara surâsului, Silvia, Văduva veselă, Voievodul țiganilor), publicul va putea asculta cele mai frumoase romanțe scrise în perioada interbelică, piese cunoscute și căntate nu numai în centrul vechi al Bucureștiului ci și în foarte multe localuri chiar și în zilele noastre (Zaraza, Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seara, Iubesc femeia etc.).
Pe lângă aceste genuri muzicale v-am pregătit și un colaj de canzonette.
În această seară nu va lipsi nici musicalul sau șansonul în acest spectacol special unde piesele vor fi prezentate în limba română, italiană, franceză, engleză și germană.
Pianistul și violonistul formației s-au pregătit și ei cu câte o surpriză muzicală în primă audiție spre deliciul publicului.
Sperăm ca spectacolul intitulat “Visul meu și fericirea” să satisfacă toate așteptările spectatorilor din Carei, public care după o perioadă destul de lungă, în care nu au fost permise spectacolele live, să petreacă împreună cu noi o seară unică de neuitat.