În pofida înfrângerii de ieri, de la barajul disputat la Mediaș împotriva echipei Real Bradu, conducerea Primăriei Carei ține să felicite jucătorii, antrenorii și conducerea Clubului Sportiv Municipal Victoria pentru rezultatele obținute. În fapt, obiectivul principal, de a ajunge campioană județeană, a fost realizat de către Victoria Carei.

beko-tamas
”Promovarea nu a reușit, am întțlnit o echipă bună și mai experimentată decât a noastră. Au câștigat pe merit, felicitări și lor. Conducerea Primăriei Carei va sprijini în continuare activitatea celor două secții ale CSM Victoria. De azi, la echipa de fotbal încep pregătirile pentru următorul campionat pentru care obiectivul nostru este clar: promovarea în Liga 3. Sperăm ca pentru sezonul următor campionatul să se reia în condiții normale. S-a pierdut un meci, se vor face analizele de rigoare, se vor trage concluziile, capul sus și mergem înainte”, a declarat administratorul public Beko Tamas.
”Nu pot să nu remarc modul complet neadecvat în care Federația Română de Fotbal a organizat campionatele județene, respectiv barajele pentru promovarea în Liga 3. Decizia de reluare a campionatelor județene s-a adoptat cu mare întârziere, s-a stabilit un termen foarte scurt pentru desemnarea campioanelor județene, ceea ce a implicat opt meciuri în mai puțin de patru săptămâni. Erau clar avantajate echipele din Liga 3 din moment ce nimeni nu a retrogradat direct. E absurd, dar există teoretic posibilitate ca toate cele 21 de echipe din Liga 3 aflate pe poziții retrogradabile să-și păstreze locul și să nu promoveze nicio campioană județeană. De asemenea, în acest tur preliminar nu s-a ținut cont de așezarea geografică și, prin tragere la sorți, echipele au fost obligate să facă deplasări lungi, obositoare și costisitoare”, a adăugat administratorul public Beko Tamas.