Interviu cu Dascăl Lucian de la Victoria Carei, noua campioană a judeţului

dascal-lucian-1
Reporter: – Cum ai caracteriza campionatul în acest sezon?
Dascăl Lucian: – Campionatul a fost greu pentru noi, dar ne-am pregătit tot anul pentru aceste meciuri. Am avut 21 de jucători în lot, chiar i-am putut rula. Antrenorul a avut încredere în noi. Când a intrat pe teren, fiecare a dat sută la sută din el. Mă bucur că nu au fost accidentări foarte mari, ca să ne ţină pe lângă teren, nu în teren.
Reporter: – Cum a fost finala care v-a adus titlul de campioană judeţeană?
Dascăl Lucian: – Finala a fost destul de dificilă. Am jucat cu Tăşnadul şi meci amical, după aceea am jucat şi în campionat. Slavă Domnului, am câştigat. În finală i-am bătut şi am demonstrat că suntem peste ei cu mult, părerea mea. A doua zi, când am făcut o autoanaliză, am ajuns la această concluzie. Oricând putem să-i batem acuma. Poate pe viitor vor fi ei mai buni, dar acum suntem o echipă mult mai bună decât Tăşnadul.
Reporter: – Cum apreciezi barajul pe care îl veţi disputa împotriva celor de la Real Bradu?
Dascăl Lucian: – Am urmărit cele două meciuri din semifinală și finală ale echipei Real Bradu. Este o echipă bună, foarte experimentată. Nu aleargă foarte mult, dar pasează foarte bine. Se vede că se cunosc unul pe celălalt. E o echipă foarte tare după părerea mea. Noi, cu tinereţea noastră, chiar dacă nu suntem chiar atât de experimentaţi, dar vom sta bine în teren, vom avea ambiţie şi vom alerga de două ori mai mult decât adversarii, eu zic că o să-i batem. Trebuie să fim disciplinaţi tactic la acest meci de baraj.
A consemnat Szasz Lorand