Interviu cu Mitracica Eric de la Victoria Carei, noua campioană a judeţului

mitracica-erik-1
Reporter: – Cum ai caracteriza campionatul în acest sezon?
Mitracica Eric: – Despre campionat, pot să spun că ne-am bucurat că a început în sfârşit. Am aşteptat acest lucru şi ne-am pregătit timp îndelungat, lucru care s-a şi văzut la meciurile disputate împotriva celorlalte echipe. Am pornit puţin mai greu la prima partidă, care am câştigat-o cu 2-0. Celelalte meciuri s-au desfăşurat puţin altfel, iar ultimul nu chiar aşa cum ne-am fi dorit. Însă am reuşit să câştigăm semifinala împotriva Olimpiei Suporterilor şi finala împotriva celor de la Unirea Tăşnad.
Reporter: – Cum a fost finala care v-a adus titlul de campioană judeţeană?
Mitracica Eric: – În finala cu Tăşnadul ne-am arătat puţin înverşunarea. Jucătorii de la care ne-am aşteptat să joace bine au fost în formă maximă şi astfel am reuşit să câştigăm campionatul judeţean.
Reporter: – Cum apreciezi barajul pe care îl veţi disputa împotriva celor de la Real Bradu?
Mitracica Eric: – Nu ştiu prea multe despre echipa adversă. Am vizionat un meci tur- retur de-al lor. Consider că e bine că nu cunoaşte echipa, nu ştim ce ne aşteaptă, dar acest lucru este valabil şi pentru ei. Cu atenţie, concentrare şi calm, încurajându-ne reciproc, trebuie să câştigăm barajul. Şi noi ne prezentăm la Mediaş cu acelaşi scop cu care se prezintă şi cei de la Real Bradu, adică de a învinge.
A consemnat Szasz Lorand