Interviu cu Kinczel Ervin de la Victoria Carei, noua campioană a judeţului

kinczel-ervin-1
Reporter: – Cum ai caracteriza campionatul în acest sezon?
Kinczel Ervin: – A fost un campionat foarte interesant, dacă ne gândim că într-o lună a trebuit să jucăm şapte meciuri, iar acum va veni al optulea. Un an n-am jucat deloc, n-am avut voie să facem antrenamente, dar din fericire pentru noi, la echipa noastră s-a văzut un pic de profesionalism şi am reuşit să câştigăm, spun eu, pe merit. Oricine poate să spună orice, acest lucru s-a văzut şi pe rezultat. Dacă ne concentrăm, putem să jucăm un fotbal frumos şi calitativ.
Reporter: – Cum a fost finala care v-a adus titlul de campioană judeţeană?
Kinczel Ervin: – Am ştiut că ne aşteaptă un meci greu. Băieţii de la Tăşnad cred că s-au ambiţionat foarte tare contra noastră, vrând să demonstreze că ne pot învinge pentru a ajunge ei la baraj. Din fericire, noi am fost şi mai motivaţi şi mai fresh, dar şi mult mai bine pregătiţi, iar aceste lucruri s-au oglindit în rezultat. În finală, am reuşit să marchez două goluri cu ajutorul lui Zbona şi al colegilor cu care m-am înţeles bine să pasăm reciproc şi să înscriem. Am avut noroc că am putut să joc, căci am avut o accidentare destul de gravă, mi s-au întins ligamentele de la gleznă, şi mă bucur că am reuşit să ajut echipa ca să câştigăm.
Reporter: – Cum apreciezi barajul pe care îl veţi disputa împotriva celor de la Real Bradu?
Kinczel Ervin: – Sunt convins că vom avea un meci de baraj foarte interesant. Mulţi dintre colegii mei nu cred că au apucat să joace asemenea partide şi să facă astfel de deplasări. Se vor simţi şi ei fotbalişti, va fi un pic de presiune asupra lor, dar cred că, dacă vom rămâne la fel de concentraţi ca şi până acum, vom veni acasă învingători şi vom merge la următorul baraj.
A consemnat Szasz Lorand