Conducerea Primăriei Carei felicită Clubul Sportiv Municipal Victoria Carei pentru cele două performanțe notabile obținute în ultima perioadă. Echipa de fotbal antrenată de Marius Botan a obținut titlul de campioană județeană, iar echipa de tenis de masă, antrenată de Mircea Podoba, s-a calificat în Divizia A Fete, informează Primăria Carei.

victoria campioana
”Sportivii de la Clubul Sportiv Municipal Carei au obținut în ultima vreme două rezultate de excepție. Vineri, echipa de fotbal a reușit să câștige titlul de campioană județeană. Felicit jucătorii, antrenorii, respectiv conducerea clubului și le urez mult succes în continuare. Orașul îi sprijină necondiționat, iar accederea în Liga 3 va aduce o bucurie și mai mare suporterilor. Administrația locală este pregătită să asigure sprijinul necesar în cazul promovării. Cu această ocazie, vreu să felicit și secția de tenis de masă a CSM Victoria Carei pentru performanța de a se califica în Divizia A Fete. Felicit jucătoarele și pe antrenorul Mircea Podoba pentru această reușită. Vom investi în continuare în sport, vom investi în continuare în tinerii noștri”, a declarat primarul Eugen Kovacs.
”Felicit echipa pentru această performanță atât de așteptată de iubitorii fotbalului din Carei. Acest rezultat a demonstrat că ideea noastră de a promova doar jucătorii crescuți pe plan local a fost una inspirată. Se poate face performanță și cu tinerii noștri, fără să apelăm la serviciile unor jucători aduși pe bani mulți din alte părți. Le urez băieților mult succes în continuare”, a declarat viceprimarul Ludovic Keizer.
Cu această ocazie, primarul Eugen Kovacs a anunțat noii investiții în baza sportivă Victoria. ”Pe lângă faptul că vom contrui în zonă centrul recreativ cu bazin de înot, am decis să modernizăm stadionul Victoria, dotându-l cu nocturnă și cu gazon sintetic. Într-o a doua etapă, dorim să construim și o pensiune cu o capacitate de 16-17 camere. Pensiunea, care va fi destinată sportivilor, va fi amplasată pe locul fostei popicării”, a declarat primarul Kovacs.