În această seară, pe terenul din Dorolţ, Victoria Carei a reuşit să înfrângă Olimpia Suporterilor, calificându-se în finala Ligii 4 Elite. Careienii antrenaţi de Marius Botan au reuşit un 2-2 la finalul timpului regulamentar de joc, după ce la pauză conduseseră cu 1-0. Calificarea în finală a fost decisă în urma loviturilor de departajare.

victoria carei

Raul Zbona a înscris pentru CSM Victoria Carei în prima repriză din penalty. În repriza secundă, pentru careieni a înscris Mihai Istvan, în minutul 57. Partida s-a încheiat cu scorul 2-2, trecându-se la lovituri de departajare.
Careienii au înscris din primele patru lovituri prin Griszhaber Daniel, Nagy Imre, Tilinger Daniel şi Vereş Alex, după care a urmat o ratare a lui Griszhaber Gabriel. A urmat o nouă serie de penalty-uri. Sătmărenii au ratat, apoi a marcat Bakai Szabolcs, sătmărenii au marcat, iar Bakai Balazs a înscris pentru careieni, iar după o nouă ratare a celor de la Olimpia Suporterilor, Orosz Engelbert a înscris golul victoriei.

Lotul CSM Victoria Carei: Eric Mitracica- Claudiu Mihale, Griszhaber Gabriel, Orosz Engelbert, Griszhaber Daniel, Kinczel Ervin, Daniel Tilinger, Mihai Ghiarfaș, Raul Zbona, Mihai Istvan, Bakai Balazs;
Rezerve: Alex Menesi, Lucian Dascăl, Alex Vereș, Holczberger Kristian, Nagy Imre, Bakai Szabolcs, Kern Raul, Veszpremi Martin, Krajczar Florin, Schuller Istvan;
Antrenor: Marius Botan.

Arbitru: Kovacs Szabolcs;
Asistenţi: Corb Ioan Alexandru şi Soponar Răzvan Ionuţ;
Observator: Borz Ionel.

“Băieţi au intrat foarte motivat din primul minut, dornici de a obţine victoria. Am prestat un joc convingător atât pe fază ofensivă cât şi defensivă. Din păcate, la 2-0 pentru noi, nu am reuşit să închidem meciul şi astfel cei de la Olimpia ne-au egalat. Au fost ocazii de gol la ambele porţi, un joc aprig, mai ales în a doua repriză şi mă bucur că la penalty-uri am dat dovadă de mai multă maturitate şi mai mult sânge rece decât adversarii. Îmi felicit echipa şi le cer băieţilor să rămână concentraţi pentru finala de vineri”, a declarat antrenorul CSM Victoria Carei, Marius Botan.
În finală, CSM Victoria Carei va întâlni chipa Unirea Tăşnad. Partida se va disputa vineri, de la ora 18.00. Locul de desfăşurare al partidei va fi decis în cursul zilei de mâine.