Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei au dispus trimiterea în judecată a trei inculpați: V.V. de 21 de ani, D.D. de 17 ani și D.M.F. de 14 ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată.

parchet-carei
În fapt, s-a constatat că în noaptea de 29/30.03.2021, în jurul orei 02. 00 în timp ce persoana vătămată S.F. din localitatea Becheni, se afla la locuința sa, inculpații D.D., de 17 ani, D.M.F. de 14 ani și V.V. de 21 ani, au intrat peste ea, i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele atât la nivelul toracelui cât și la nivelul capului, desfigurând-o practice și au încercat să o convingă să le dea banii și băuturile alcoolice din locuința sa. Nereușind să găsească bani sau băuturi alcoolice, inculpații i-au sustras victimei telefonul mobil, țigările și câteva alimente.
La scurt timp după ce au plecat de la locuința persoanei vătămate, inculpații V.V. şi D.D.F. au sustras dintr-o altă gospodărie aparținând lui L.I. două biciclete cu care au fugit în județul Bihor.
Inculpații au fost reținuți la data de 30.03.2021 de către organele de politie, ulterior, la solicitarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, fiind arestați preventiv pe o durată de 30 de zile în baza mandatelor emise de Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Carei.