Careianul Cătălin Pap a oferit aseară un adevărat spectacol la tobe, cu care i-a hipnotizat pe jurații de la emisiunea concurs „Românii au talent 2021”. Talentul lui Cătălin a fost apreciat la adevărata lui valoare de către juraţi.

catalin pap
Cătălin Pap cântă la tobe de 13 ani, de mic copil avea obișnuința să lovească cu bețe, cu creioane, în diverse alte obiecte. La 6 ani a mers la cursuri la Casa de Cultură din Carei, a făcut cursuri cu profesorul Szűcs József și a făcut parte din multiple trupe.
A studiat la o școală cu profil normal, a terminat liceul de matematică-informatică la Liceul Teoreic Carei și e student în anul doi la informatică, în Cluj. Ar vrea o carieră în muzică, dar ca plan de rezervă ia în considerare pe partea de IT sau un business în domeniul tech.
Visul său este să facă parte dintr-o trupă mare, de nivel internațional. Ar vrea să fie recunoscut ca toboșar de excepție, atât de către fanii trupei, cât și de către alți muzicieni. Rock și metal sunt stilurile pe care s-a dezvoltat mai mult.
Are o soră mai mică, ea cântă la pian. E pasionat de fotografie.

Puteţi urmări evoluţia careianul Cătălin Pap aici.