Municipiul Carei rămâne în continuare în scenariul roșu, potrivit actualizării listei incidențelor cumulate a cazurilor de COVID-19 pe localități, actualizată azi de Prefectura Satu Mare. ”Conform incidențelor peste 3 la mie în toata perioada care a trecut, în municipiile Satu Mare și Carei cel mai probabil se vor menține restricțiile actuale pentru încă două săptămâni, începând de marți, 23.03.2021”, informează Prefectura Satu Mare.

carei11

Astfel, în continuare în Carei sunt interzise activităților cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice de tipul restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor, precum și a activităților operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc. De asemenea, este interzisă organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte.
Activitatea cultelor religioase, inclusiv a slujbelor și rugăciunilor colective, se poate desfășura exclusiv în exteriorul lăcașurilor de cult cu respectarea regulilor de protecție sanitară și distanțare socială.
Prezentăm incidența cumulată a cazurilor pe ultimele 14 zile pe localități la nivelul județului Satu Mare în data de 19 martie 2021

ANEXA-ACTUALIZARE-INCIDENTE-19.03.2021-page-001

ANEXA-ACTUALIZARE-INCIDENTE-19.03.2021-page-002