Municipiul Carei rămâne în continuare în scenariul roșu, potrivit actualizării listei incidențelor cumulate a cazurilor de COVID-19 pe localități, actualizată ieri de Prefectura Satu Mare.

carei11
Astfel, în continuare în Carei sunt interzise activităților cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice de tipul restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor, precum și a activităților operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc. De asemenea, este interzisă organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte.
Activitatea cultelor religioase, inclusiv a slujbelor și rugăciunilor colective, se poate desfășura exclusiv în exteriorul lăcașurilor de cult cu respectarea regulilor de protecție sanitară și distanțare socială.
Prezentăm incidența cumulată a cazurilor pe ultimele 14 zile pe localități la nivelul județului Satu Mare în data de 15 martie 2021

incidenta1

incidenta2