Trebuie să fii tare nebun să ceri altora să respecte măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului, în timp ce nici tu nu le respecţi, ba chiar le sfidezi cu bună ştiinţă. Sau e de ajuns să te cheme Daniela Ciuta, poreclită mai nou Şoşoacă de Carei.

opinie

Luată de val, autointitulata jurnalistă Daniela Ciuta i-a atacat pe noul prefect şi pe primarul municipiului Satu Mare pentru că au participat la o întâlnire cu reprezentanţii industriei textile şi de confecţii, împinşi spre faliment de pandemie. Autointitulata jurnalistă Daniela Ciuta, poreclită Şoşoacă de Carei, le-a reproşat că nu respectă restricţiile, deşi toţi participanţii purtau mască de protecţie. De fapt, singura problemă e faptul că prefectul se numeşte Altfatter Tamas, iar primarul Kereskenyi Gabor şi ambii sunt maghiari. Un şoşocism cât se poate de clar.

ciuta nebuna
Penibil este faptul că nici Şoşoacă de Carei nu respectă măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului. Autointitulata jurnalistă, care faultează la greu gramatica limbii române, postează chiar ea poze în care apare în cadrul unor grupuri la diverse evenimente publice, fără să poarte masca de protecţie, lucru care este absolut obligatoriu. Dacă tot a devenit Şoşoacă de Carei, ea nu mai trebuie să respecte legile, care sunt valabile doar pentru popor. Ruşinică, Daniela Ciuta!

Szasz Lorand

ciuta daniela sosoaca

ciuta nebuna1

proasta ciuta fara masca (1)