Prefectul județului Satu Mare, Altfatter Tamás și subprefecții Radu Bud și Lavinia Kiss au depus ieri jurământul de credință în cadrul unei ceremonii organizate în sistem videoconferință, în prezența vicepremierilor Kelemen Hunor și Dan Barna și a ministrului afacerilor interne, Lucian Bode, informează Prefectura Satu Mare.

3

La eveniment au participat și fostul subprefect Cosmin Bota, senatorul Turos Lóránd, deputații Nagy Szabolcs, Magyar Lóránd, Adrian Cozma și Radu Panait, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, primarii orașelor Satu Mare, Carei și Livada, șefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne și ai altor instituții deconcentrate precum și alte oficialități.
”Este o onoare pentru mine, este o ștachetă foarte ridicată, este un lucru pe care recunosc că mi l-am dorit, având în vedere că de șapte ani în calitate de subprefect am reușit să conlucrez cu foarte mulți prefecți, pentru binele locuitorilor județului Satu Mare. Onoarea de care beneficiez prin nominalizarea în calitatea de prefect o voi răsplăti prin muncă, prin foarte multă muncă și dăruire. Vreau să mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, președintelui Consiliului Județean, colegilor prezenți care în unanimitate m-au desemnat pentru ocuparea demnității de prefect. Voi fi sustinătorul acelor autorități, acelor primari care vor dori să facă bine comunității lor, voi accesibiliza prin digitalizare și modernizarea procedurilor accesul la serviciile publice, vom depune toate eforturile pentru limitarea efectelor pandemiei de covid-19. Ușile biroului meu rămân în continuare deschise.” – primul mesaj public al prefectului județului nostru, Altfatter Tamás.