În vederea asigurării operaționalizării centrului de vaccinare din municipiul Carei, situat în Carei, str. Iuliu Maniu nr.21(sala de sport), Primăria municipiului Carei recrutează următoarele categorii de personal: a). Medic specialist – pentru funcția de coordonator Centru de vaccinare, b). Medici – pentru triaj și supraveghere, c). Asistenți generaliști – pentru triaj, vaccinare, supraveghere, d). Registratori – cu cunoștințe de operare PC./program național de vaccinare, se arată într-un anunț al Primăriei Carei.

centru vaccinare

Căutăm personal medical cu atestat de liberă practică, neangajat sau angajat cu jumătate de normă, pensionar – pentru un program de lucru de 6 ore pe zi, inclusiv zilele de sâmbătă și duminică!
Plata personalului medico-sanitar şi a registratorilor care îşi desfăşoară activitatea în cadrul centrelor de vaccinare împotriva COVID-19 organizate în alte locaţii decât cele din cadrul unităţilor sanitare se face în baza unui contract distinct, de prestări servicii, încheiat cu reprezentantul legal al autorităţii publice locale şi beneficiază pentru timpul efectiv lucrat de un tarif orar diferenţiat, după cum urmează:
a) 90 lei/oră impozabil, pentru medici;
b) 45 lei/oră impozabil, pentru asistenţi medicali;
c) 20 lei/oră impozabil, pentru registratori
Contractele de prestări servicii se vor încheia cu U.A.T Municipiul Carei, pe durata campaniei de vaccinare, respectând prevederile Ordinului nr. 72 din 29 ianuarie 2021 privind stabilirea reglementărilor pentru punerea în aplicare a prevederilor Ordinului  16>art. 1 alin. (8) şi art.1 alin.(8) și art.2 alin.(3) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 3/2021 privind unele măsuri pentru recrutarea şi plata personalului implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID-19.
Pentru informații suplimentare:
Negrean Ioana: 0261 -861679

Grebur Paul: 0768 -491026
Sursa: Primăria Carei