The Reflection este o mini serie de două scurtmetraje care se încadrează în genul dramă, thriller psihologic. Printre nenumăratele surse de inspirație, filmele Shutter Island și Inception au fost principalele inspirații pentru realizarea scurtmetrajului. Ideea și povestea filmului au fost construite pe baza unor trăiri anterioare ale actorului principal, liceanul sătmărean Kevin Szabo. Sscurtmetrajele au fost regizate de către tânărul Erik Geiger, născut în Carei și crescut în Cămin.

scurt metraj

”Proiectul implică trei actori, cu mine inclusiv. Vivien Botos și Sebastian Moldovan, Iubita respectiv Doctorul, sunt atât colegi de platou cât și prieteni apropiați. Aceasta mini serie are scop informativ pentru public. Nu intenționez să îl inscriu la un concurs anume. The Reflection este biletul nostru către lumea creării de conținut și a cinematografiei române. Însă printre proiectele viitoare 100% va exista material pentru concursuri și festivale, deci fiti pe fază. Filmările sunt realizate pe baza colaborării dintre mine și GG Production (https://www.facebook.com/GeiGerPhotography), materialele necesare au fost achiziționate de mine, așa că nu a fost nevoie de un buget special și separat”, a declarat actorul principal Kevin Szabo.
”The Reflection este o mini serie de două scurtmetraje care prezintă condiția omului schizofrenic trăind într-un vis continuu, neștiind care este realitatea. Scenariul si ideea le-am conceput în perioada izolării, creându-mi astfel atât mie o oportunitate de a ieși în evidență ca și actor/screenwriter cât și persoanelor care lucrează cu mine. Alte detalii și filmulețe atât despre acest proiect cât și despre viitoarele proiecte le puteți găsi pe pagina mea de Instagram https://www.instagram.com/iamkevinwhy/”, a adăugat Kevin Szabo.

Premiera va putea fi urmărită începând de luni, 1 martie 2021, de la ora 21.00, la următorul link: https://youtu.be/pudL6DlCA9Q
“Sunt un adolescent de 17 ani, născut în Ierusalim ( Israel), care studiază la Colegiul Național “Ioan Slavici” din Satu Mare. Fiind pasionat de cinematografie, actorie și tot ce ține de Hollywood, am ales să-mi petrec timpul liber atât scriind scenarii pentru scurtmetraje, reclame și lungmetraje cât și dezvoltandu-mi abilitățile de actorie. Pe lângă partea cinematografică, desenatul și muzica constituie o parte semnificativa din persoana mea”, a mai spus tânărul Kevin Szabo.
Regizorul filmului este tânărul Erik Geiger, fotograful și regizorul care deține studioul GG Production. Născut în Carei, acesta a crescut în Cămin. În vârstă de 23 de ani, Geiger este student masterand la Facultatea de Arte și Design din Timișoara, studiiind videografie și cinematografie.