La Liceul Tehnologic Iuliu Maniu din Carei s-a derulat proiectul„Antreprenor în devenire”, aflat la cea de-a IV-a ediție. Acesta a devenit o tradiție a unității de învățământ și a fost adaptat condițiilor de pandemie.

iuliu maniu
Scopul proiectului este dezvoltarea competenţelor profesionale, responsabilizarea tinerilor în proiectarea traseului profesional, antrenarea profesorilor în abordarea antreprenoriatului din perspectiva didactică şi încurajarea unei culturi antreprenoriale.
Proiectul s-a desfășurat pe mai multe secțiuni:
– “Inițativa mea pentru o societate mai bună”
– “Ideea mea de afaceri”
– “Cel mai bun plan de afaceri”
– “Meserii de succes”.
Datorită conjuncturii, ediția din acest an s-a desfășurat online .
In proiect au fost implicați 60 elevi și 14 cadre didactice, de la 4 unități de învățământ din județul Satu Mare: Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară „George Emil Palade” Satu Mare, Liceul Tehnologic „George Barițiu” Livada, Colegiul Economic “Gheorghe Dragoș” Satu Mare și bineînțeles, Liceul Tehnologic „Iuliu Maniu” Carei.
De organizarea evenimentului s-au ocupat conducerea Liceului Tehnologic „Iuliu Maniu” Carei, reprezentată prin director ing. Nuna Mihaela și dir. adj. prof. Coșarcă Elena, și coordonatorii proiectului, ec. Govor Aurelia și ing. Moș Augustin.