Ședința ordinară de azi, 16 februarie 2021, a Consiliului Local Carei a debutat cu un moment de reculegere în memoria fostului consilier local Johann Muller, care a trecut în neființă la începutul acestei luni.

_DSC0759

”Colegul și prietenul nostru Johann Muller a trecut fulgerător în neființă în data de 5 februarie, exact în ziua în care ar fi împlinit 72 de ani. În urma îndelungatei sale activități de consilier local și de președinte al Forumului Democrat German din Carei, Muller a fost o personalitate cunoscută și apreciată în rândul comunității careiene”, a declarat primarul Eugen Kovacs. ”Încă de la începuturile regimului democratic, acesta a reprezentat cu onoare interesele şvabilor din Carei şi din împrejurimi. A făcut acest lucru în mod onest, fără interese ascunse, punând tot timpul în prim plan interesele comunităţii. A fost cel de-al treilea preşedinte al FDG, ocupând această funcţie timp de aproape trei decenii. De la primele alegeri libere, organizate după Revoluţie, şi până în momentul morţii sale neaşteptate a reprezentat FDG în Consiliul Local Carei”, a adăugat primarul Kovacs.
”Colegul și prietenul meu Johann Muller a fost un om drept, cumpătat, o personalitate a vieții careiene care a făcut numai lucruri bune pentru comunitatea noastră”, a declarat consilierul local FDG Vasile Tempfli. Acesta a propus acordarea unei distincții post mortem fostului consilier local Johann Muller, care a fost membru al Consiliului Local Carei de la primele alegeri libere, organizate în 1992.