Mizeria ciutiștilor, adică a indivizilor grupați în jurul autointitulatei jurnaliste careiene Daniela Ciuta, nu cunoaște niciun fel de limite. Ciutiștii au clonat pagina de Facebook a portalului Opinie de Carei, iar de pe pagina clonată distribuie delirurile naționaliste și de prost gust ale AUR și ale autontitulatei jurnaliste Ciuta, publicate în site-ul familial Buletin de Carei.

ciuta nebuna opinie3

Pagina falsă a fost creată în 22 septembrie 2020, având exact aceleași elemente ca și cele ale paginii reale a portalului Opinie de Carei. Pentru a induce în eroare cititorii, ciutiștii au început să distribuie de pe această pagină falsă tot felul de postări ale liderilor AUR, dar mai ales delirurile naționaliste ale autointitulatei jurnaliste Daniela Ciuta, cea care se încăpățânează să pună virgula între subiect și predicat. Adeptă a teoriei conspirației (sau mai degrabă a constipației), autointitulata jurnalistă reclamă tot felul de pretinse discriminări etnice care există doar în fantezia sa extrem de bogată. Cei care citesc Opinie de Carei sunt conștienți că acest portal, care a militat tot timpul pentru respectul reciproc și buna înțelegere între etnii, nu va distribui niciodată asemenea mizerii naționaliste.
Clonarea paginii portalului Opinie de Carei demonstrează, dacă mai era nevoie, de ce mizerii sunt în stare ciutiștii, adică cei din anturajul autointitulatei jurnaliste Ciuta, care faultează la greu gramatica limbii române. Pentru ciutiști nu există nici lege și nici bun-simț. Ei au voie să facă orice: să cloneze paginile altora, să reclame pe toată lumea la Poliție, la Parchet și pe la alte instituții ale Statului Român, să atace și să jignească pe toată lumea, să ocupe funcții publice fără să aibă dreptul, să facă afaceri cu banul public, să își dea case cu propria lor mânuță. Nici brațul legii nu îi poate atinge din cauza unor personaje pitorești precum ”Blonda de la Drept”.
Demersul ciutiștilor nu pare să fi avut efect, din moment ce, în decurs de patru luni, pagina falsă a reușit să acumuleze trei urmăritori. Dacă doriți să ajutați portalul Opinie de Carei, vă rugăm să raportați pagina clonă realizată de ciutiștii nesimțiți, care poate fi accesată aici. Vă mulțumim!