Consilierul local Dan Bontea, căruia ieri i-a fost administrată prima doză de vaccin anti-COVID-19, îi îndeamnă pe careieni să se vaccineze la rândul lor, arătând că nu a avut reacții adverse. De asemenea, consilierul local s-a declarat impresionat de buna organizare a activității de vaccinare la Spitalul Carei și de modul în care cadrele medicale implicate interacționează cu pacienții.

dan bontea
”În cursul zilei de ieri am fost programat de către medicul de familie pentru administrarea primei doze a vaccinului împotriva COVID-19 la Spitalul din Carei. Am fost plăcut suprins de buna organizare a acțiunii, de empatia cadrelor medicale, de răbdarea lor și de faptul că am primit răspunsuri la toate întrebările pe care le-am pus. Și asta după o activitate continuă de peste zece ore a respectivele cadre medicale. Programarea vaccinării a fost riguros respectată, fără să existe eventuale întârzieri. Mă bucur că și în sistemul sanitar din Carei se poate lucra la un asemenea nivel”, a declarat consilierul local Dan Bontea pentru portalul Opinie de Carei.
Alesul local îi îndeamnă pe careieni să se vaccineze pentru a putea pune capăt pandemiei. ”În urma administrării vaccinului, nu am avut reacții adverse și îi îndemn pe careieni să se vaccineze la rândul lor, căci numai așa putem scăpa de această pandemie”, a adăugat consilierul local Dan Bontea.