Azi dimineață a început campania de vaccinare împotriva COVID-19 la Spitalul Municipal Carei. Prima doză de vaccin a fost administrată decanului de vârstă al spitalului careian, dr. Petkes Eva, șeful Compartimentului ATI.

petkes eva

La nivelul spitalului din Carei, 160 de cadre medicale doresc să se vaccineze împotriva COVID-19, iar alte 40-50 stau pe gânduri, fiind indecise, a declarat managerul Spitalului Municipal Carei, dr. Elisabeta Raț.
Spitalul Carei a primit, în primă fază, 150 de doze de vaccin. Programarea vaccinărilor a fost astfel realizată încât să se prevină pierderea inutilă a unor doze, dar și conturbarea activității unității spitalicești, devenită spital suport pentru tratarea pacienților cu COVID-19.
După vaccinarea cadrelor medicale din Spitalul Carei, vor fi vaccinați medicii de familie, medicii școlari, stomatologii și personalul din farmacii. Pe lângă înscrierea pe platforma online, personalul medical din categoriile enumerate mai sus vor trebui să ia legătura cu conducerea Spitalului Carei pentru a stabili programarea pe ore, a adăugat dr. Elisabeta Raț.