”Împreună pentru Bobby” este o campanie de susținere prin mișcare. Marius Bucureștean și Csongor Vekker, doi curajoși careieni, s-au angajat să parcurgă un Ultramaraton de 103km, pe jos, într-o singură zi. Fără oprire! Careianul Robert Vereș ”Bobby”, un adevărat militant pentru drepturile persoanelor cu dizabilități, suferă de o boală rară, din cauza căreia i se atrofiază mușchii și are nevoie de un cărucior special care costă foarte mult.

Cei doi, împreună cu Bobby, invită toți oamenii activi să-i susțină, parcurgând, împreună cu ei, 2-3-30 km sau chiar toată distanța. Bineînțeles, respectându-se o distanță sigură, având în vedere contextul pandemic!
Peste doar câteva zile, în data de 28 decembrie 2020, ei vor porni la drum, din Carei. Pentru că iubesc orașul Satu Mare, traseul lor va trece prin frumosul nostru municipiu.
Rugăm presa să îi înțeleagă. Dacă, în ziua evenimentului, veți dori să obțineți câteva cuvinte de la cei doi, aceștia nu se vor opri, ci vă vor răspunde cu drag, însă din mers.
IMPORTANT!!!
Paralel cu acest raid, am lansat un CHALLANGE pentru toată România!
Județul Satu Mare, hai să fim noi primii care răspundem invitației.
Bobby vrea. Nu poate… Tu poți! Vrei?
Aleargă, plibă-te, mergi cu bicicleta, cu rolele sau chiar înnot pentru Bobby!
Cum?
Individual, că e pandemie!!!
Cum adică individual?
Alergi, te plimbi sau mergi cu bicicleta individual când, cât și unde vrei.
Folosește oricare program de sport (ex: Strava, Runtrastic, Runkeeper, Relive, Adidas running, Garmin connect etc.) trimiți o poză cu tine, cu datele tale, orașul tău și distanța parcursă, iar noi vom publica aportul tău și vom adăuga kilometrii parcurși de către tine campaniei lui Bobby.
Poți face asta pentru Bobby! Sigur poți!
Fă și tu mișcarea pe care Bobby nu o poate face și noi incărcăm „sacrificiul” tău pe pagina lui Bobby, încurajându-i astfel la mișcare pe toți cei care pot să o facă.
Nu contează distanța, nu contează timpul, nu e concurs, fii solidar, fă mișcare!
Mișcarea ta e sănătatea ta!
Prin kilometrii parcurși de noi, vom încuraja oamenii de bine să doneze din puținul lor și lui Bobby. Invităm chiar sportivii participanți la acest chalange să dozene.
Noi care ne putem mișca donăm pentru cei care vor, dar nu pot!
E important să iți aduci aminte de solidaritatea umană. Dacă nu o reiei, nu o ștergi de praf cateodată și nu o retrăiești, vei uita că face parte din viața ta.
Solidaritatea ne unește!!!
Bobby are contul: RO36 BRDE 310S V323 9501 3100
Veres Robert BRD Carei.
Până când poți face asta?
Până la Ziua Mondială a Bolilor Rare! În 29 februarie, vom spune stop acestei campanii și sperăm să fie ziua în care vom comanda scaunul dorit de către Bobby. Vă vom ține la curent. Oricum, e bine de știut că orice lucru amânat e pe jumătate renunțat, așa că pune-te în mișcare acum!
Vă invităm, de asemenea, să distribuiți acest eveniment pe Facebook, pentru a fi cât mai vizibil (viral) accesând: https://www.facebook.com/%C3%8Empreun%C4%83-pentru-Bobby-107413454553628/?view_public_for=107413454553628
Persoana care s-a anuțat din prima clipă, că va parcurge un semimaraton (21km – dat la roți), pentru Bobby, este Bogdan Cioltea. E real, e încurajator să citești 10 randuri despre Bogdan. Căutați povestea lui, accesând pagina de facebook “Impreuna pentru Bobby”.
Împreună pentru Bobby TEAM!