Fostul secretar al cluburilor careiene de fotbal Metalul şi apoi Victoria, Torok Zoltan, a trecut la cele veşnice la vârsta de 77 de ani. Acesta a fost unul dintre cei mai apreciați oameni de fotbal din zona Careiului.

condoleante torok

După ce a fost secretar al cluburilor Metalul şi Victoria Carei, Torok Zoltan a activat ani buni ca președinte al subcomisiei de arbitri de la Carei și în ultima vreme ca observator în cadrul AJF Satu Mare.
“Vestea tristă a decesul său ne-a şocat pe toţi. Torok Zoltan a fost un om extraordinar care şi-a deidcat întreaga viaţă sportului. A activat tot timpul în interesul fotbalului careian, intrând în istoria acestuia. Torok Zoltan va rămâne veşnic în memoria noastră. Pe această cale, transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a declarat antronorul juniorilor de la Victoria Carei, Tabi Zsolt, preşedinte al FC Kinder.
”E o veste tristă și un moment greu pentru noi cei care l-am cunoscut atât de bine aici la subcomisia de arbitri din Carei. Nu-mi vine să cred. A fost ca un tată pentru noi, arbitrii careieni” a declarat arbitrul Kovacs Szabolcs.
Portalul Opinie de Carei transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!