Prin intermediul unui mesaj transmis portalului Opinie de Carei, candidatul PSD Satu Mare la Camera Deputaților, Radu Cristescu, le mulțumește locuitorilor din zona Careiului și a Tășnadului pentru susținerea și voturile acordate la scrutinul de duminică.

radu cristescu
Prezentăm integral mesajul transmis de Radu Cristescu:

Dragi locuitori din zona Careiului și a Tășnadului, vreau să vă mulțumesc în mod special pentru încrederea și voturile pe care mi le-ați acordat la alegerile parlamentare de duminică. Susținerea dumneavoastră a contribuit în mod decisiv la rezultatul obținut de Partidul Social Democrat la nivelul județului Satu Mare. Vă asigur că voi fi vocea puternică a dumneavoastră în Parlamentul României și, după cum am promis și în campania electorală, voi face tot ce îmi va sta în puteri pentru a vă oferi, alături de colegii mei, siguranța unui trai mai bun. Primul pas a fost făcut prin demisia lui Ludovic Orban, mai urmează ca președintele Iohannis să respecte voința românilor și să numească un premier social-democrat.
Pentru a fi cât mai aproape de locuitorii din această zonă a județului, atât de dragă inimii mele, doresc să îmi deschid un cabinet parlamentar în municipiul Carei. Ușa acestuia va fi tot timpul deschisă pentru careieni și tășnădeni. În calitate de viitor deputat, doresc să fiu permanent în contact cu cetățenii ale căror interese le voi reprezenta în Parlamentul României.
Vă mulțumesc încă o dată pentru încredere și vă promit că voi fi mereu un apărător al tuturor sătmărenilor de bună credință.