Prin intermediul unui mesaj transmis portalului Opinie de Carei, primarul Eugen Kovacs le cere careienilor să se prezinte la vot la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

kovacs eugen
Reproducem integral mesajul primarului Eugen Kovacs:

Stimați careieni,
Mergeți la vot duminică, 6 decembrie 2020, pentru a vă alege reprezentanții în Parlamentul României. Vă rog să vă prezentați la urne și să vă exercitați unul dintre cele mai importante drepturi democratice, acela de a lege în mod liber. Nu lăsaţi pe alţii să decidă în locul vostru.
Votați cu candidații care vi se pare că vor reprezenta cel mai bine interesele comunității noastre în Senat și în Camera Deputaților. Candidații UDMR știu, vor și pot să facă acest lucru cu competență și seriozitate. Vă garantez acest lucru. Echipa UDMR a confirmat deja la nivel local și județean, acordați-le candidaților noștri încrederea dumneavoastră pentru a fi reprezentați în Senat și în Camera Deputaților de oameni tineri, competenți și serioși. Comunitatea noastră are nevoie de susținere în Parlamentul României!
Primăria Carei va lua toate măsurile ca votarea să se desfășoare în condiții de maximă siguranță. În fiecare secție de votare, pe lângă o dezinfecție generală, vor fi executate periodic dezinfecții, pe toată durata scrutinului. Nu este mai periculos să mergeți la vot decât să mergeți la cumpărături în supermarketuri.
Ne vedem duminică la urne. Votați candidații UDMR la Senat și Camera Deputaților!
Cu stimă,
Ing. Eugen Kovacs
Primar