O altă mizerie a autointitulatei jurnaliste Daniel Ciuta a fost aruncată la gunoi. Inspecţia Internă din cadrul Poliţiei Române a clasat plângerea penală depusă de cea care se încăpăţânează să pună virgula între subiect şi predicat pe motiv că cele sesizate nu se confirmă, fiind simple fabulaţii.

daniela

Plângerea penală depusă de autointitulata jurnalistă Daniela Ciuta pentru furnizarea de informaţii nedestinate publicităţii de către câţica poliţişti careieni portalului Opinie de Carei a avut aceeaşi soartă ca majoritatea plângerilor pe care le-a depus până acum pitorescul personaj, căruia virgula între subiect şi predicat îi cam joacă feste. Plângerea a fost clasată, acheta întreprinsă de Inspecţia Internă din cadrul Poliţiei Române concluzionând că faptele semnalate nu se confirmă, fiind vorba de simple fabulaţii.
Reamintim cititorilor că, în primăvara acestui an, Daniela Ciuta, cea care se încăpăţânează să pună virgula între subiect şi predicat, a depus la Inspectoratul General al Poliţiei Române o plângere împotriva mai multor polițiști din Carei care au fost acuzați că ar fi furnizat Opiniei de Carei informații nedestinate publicității, în special despre unele accidente rutiere. Aceeaşi plângere l-a vizat şi pe jurnalistul Ovidiu Doka de la Carei News. Timpul a demonstrat că Daniela Ciuta fabulează din nou. Nu e nici pentru prima oară şi, din păcate, nici pentru ultima oară. Toţi poliţiştii careieni vizaţi de Daniela Ciuta au fost declaraţi nevinovaţi în urma anchetei derulate de Inspecţia Internă.
Este păcat că reprezentaţi ai instituţiilor publice din această ţară trebuie să îşi piardă timpul cu astfel de prostii reclamate de o persoană de teapa Danielei Ciuta. Plătiţi din bani publici, respectivii funcţionari s-ar putea ocupa cu chestii într-adevăr utile pentru contribuabili, în loc să umble după cai verzi pe pereţi.