Eric Bicfalvi (32 de ani) a revenit la naționala României după o pauză de trei ani și a fost folosit în ultima parte a amicalului cu Belarus, disputat la Ploiești, scor 5-3. Mijlocașul legitimat în Rusia, la Ural, a acordat un interviu pentru FRF TV în care a vorbit atât despre fotbal, cât și despre alte aspecte ale vieții, informează Digi Sport.

bicfalvi

Poreclit “Thor” de ruși, Bicfalvi a vorbit despre cel mai emoționant gest al fanilor lui Ural: “De obicei, pancartele desenate de copii și este una specială, în care e pus chipul meu în corpul lui Thor”.
Întrebat ce ar alege între 50 de meciuri la naționala României și doi ani de contract la Real Madrid, mijlocașul a fost ferm: “Clar, Real Madrid. Jucând la Real Madrid, automat ar veni și cele 50 de meciuri la echipa națională și calificarea”
“Aș scoate VAR-ul 100%. Oprește puțin emoția jocului și nu îmi place”, a spus Bicfalvi, în momentul în care a fost întrebat ce regulă ar schimba în fotbal.
Fostul mijlocaș de la FCSB, Volyon Lutsk, Liaoning, Dinamo sau Tom Tomsk a răspuns fără ezitare și atunci când a fost întrebat cu ce personalitate din lume i-ar plăcea să ia cina: “Cu Mister Putin!”, a spus Bicfalvi.