În cursul acestei dimineți, colegul nostru plt. maj. Biro Mihaly, aflat în timpul liber, și-a propus să-și înceapă ziua ducându-și copilul la școală, informează Jandarmeria Satu Mare.

jandarmerie
Dar, cum cetățenii nu știu când ești liber sau în serviciu, a fost abordat de către administratoarea unei farmacii din municipiul Carei, care l-a informat despre faptul că două tinere au sustras din farmacie câteva produse cosmetice.
Colegul nostru a vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere și a pornit în căutarea celor două femei, pe care le-a identificat, la câteva străzi distanță, în fața unei brutării.
Continuarea este simplă, colegul nostru și a declinat identitatea, le-a legitimat pe cele două femei, și le-a comunicat motivul pentru care le a abordat.
Inițial, cele două tinere au negat totul, dar la prezentarea imaginilor de pe camerele de supraveghere și au recunoscut fapta.
Finalul a apaținut patrulei mixte de ordine și siguranță publică, căreia, colegul nostru i-a solicitat sprijin pentru preluarea cazului și continuarea cercetărilor.