Primarul Careiului, Eugen Kovacs, a lansat un nou apel către locuitorii municipiului să respecte măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului, se arată într-un material postat pe pagina de Facebook a Primăriei Carei.

kovacs eugen
”La fel cum v-am cerut la începutul pandemiei, vă cer din nou să respectați cu strictețe măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19. Vă rog să vă reduceți la minim deplasările, renunțând la cele care nu sunt strict necesare, purtați masca de protecție și dezinfectați-vă cât mai des mâinile”, a declarat primarul Kovacs.
”Dacă nu respectăm aceste măsuri, numărul persoanelor infectate va crește în continuare. Numai în cursul zilei de ieri au fost depistați nouă careieni infectați cu COVID-19”, a avertizat primarul Kovacs.
Primarul Careiului a lansat un apel și către medicii Spitalului Carei, solicitându-le să dea dovadă de mai multă solidaritate și responsabilitate. ”Schimbul de replici alarmiste care a avut loc între doi medici ai Spitalului Carei în spațiul public nu e cel mai norocos lucru. Aștept mai multă responsabilitate și solidaritate din partea personalului medical. Știu că nu sunt bani ca să plătești munca într-un spital COVID. Însă cu salariul actual și cu sporul de 55% ajungi să câștigi de cinci ori mai mult decât în urmă cu cinci ani. Dacă în această perioadă grea personalul medical nu dă dovadă de responsabilitate și solidaritate, atunci la ce să ne așeptăm, cine să-i mai trateze pe bolnavi?”, a adăugat primarul Eugen Kovacs.